Ενισχυτές Αυτοκινήτου DD DDM4B

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 1.669,00 
1.500,00 
Κερδίζετε: 169,00 € Έκπτωση 10%
DDM4B
Σε Απόθεμα
+
στα Αγαπημένα
  • Pinterest

Το M4b είναι η 3η γενιά του πολύ δημοφιλούς μας ενισχυτή M4. Οι ενισχυτές αυτοκινήτου της εταιρία dd audio M4 έχουν γοητεύσει τη φήμη τους παγκοσμίως για την παραγωγή εκπληκτικά υψηλών, αλλά εξαιρετικά σταθερών, επιπέδων παραγωγής από ένα σχετικά μικρό σασί. Από τότε που εισήχθη το πρωτότυπο M4, βελτιώσαμε σημαντικά την τρέχουσα ικανότητα και την αποτελεσματικότητα του τροφοδοτικού και προσέθεσε πρόσθετες δυνατότητες εξόδου 1.000 Watt. Ακριβώς όπως και το πρωτότυπο M4 αυτή η τρίτη γενιά έχει σχεδιαστεί να είναι ο καλύτερος ενισχυτής για σκληρή χρήση δρόμου στην αγορά. Το M4b είναι σε θέση να παράγει και να διατηρεί καθαρά επίπεδα ισχύος άνω των 5000 watt από ένα πραγματικό σύστημα φόρτισης.

Αυτός ο ενισχυτής διαθέτει επίσης διπλή είσοδο ισχύος και γείωσης OAWG, δεδομένου ότι λαμβάνει ενέργεια για να κάνει ισχύ. Τα RCAs με βιδωτά μέσα προσθέτουν επίσης αντοχή σε αυτό το σχέδιο.

Για ευκολία εγκατάστασης και δυνατότητα αναβάθμισης, το M4b διαθέτει λειτουργία Strap. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Strap μπορείτε να έχετε δύο M4b σε μια εγκατάσταση και να ελέγχετε τις ρυθμίσεις στάθμης ενισχυτή Strapped από τον Κύριο ενισχυτή. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε ένα μόνο απομακρυσμένο κέρδος για τον έλεγχο και των δύο ενισχυτών.

Το M4b έρχεται επίσης με το τηλεχειριστήριο VM-RMT. Το VM-RMT είναι ένα διαγνωστικό κέντρο μίνι ενισχυτών που μπορεί να τοποθετηθεί μέσα σε όπλα για την παρακολούθηση και προσαρμογή των επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο. Από αυτό το απομακρυσμένο σύστημα, έχετε εξαιρετικό έλεγχο κέρδους, παρακολούθηση τάσης εισόδου ενισχυτή και παρακολούθηση αποκοπής εξόδου.